Urbanism și construcții.

Ne ocupăm de toate etapele necesare dezvoltării unui proiect imobiliar. Consiliem atât dezvoltatori imobiliari cât și persoanele fizice care doresc achiziționarea de apartamente în cadrul unei construcții imobiliare.

Ne putem ocupa de redactarea, negocierea antecontractelor de vânzare cumpărare, dar  și reprezentarea dvs. la încheierea acestora.

De-a lungul timpului, ne-am ocupat de redactarea și asistarea clienților la încheierea contractelor de asociere în participațiune, a contractelor de antrepriză și subantrepriză, a contractelor cu furnizorii de materiale,  toate acestea necesare în cadrul demararii unui proiect imobiliar.

Asistăm persoanele în cazul în care se dorește achiziționarea unui proiect imobiliar, efectuând în prealabil verificările care se impun, pentru ca, achiziția să se desfășoare în deplină cunoștință de cauză, respectiv efectuăm verificari cu privire la dreptul de proprietate asupra terenului si a constructiei, verificarea certificatului de urbanism, dacă e cazul verificarea valabilitatii autorizatiei de construire, verificarea respectării proiectului și a autorizației de construire. Toate aceste verificări le concretizăm într-un raport de due-diligence.

Totodată, în cazul în care se dorește achiziționarea unei societăți comerciale care dezvoltă un proiect imobiliar, ne ocupăm de incheierea si verificarea actelor, negociere, intocmire raport due-diligence privind situația societății și a proiectului imobiliar.

Aceste verificări le putem efectua și pentru clienții noștri persoane fizice care doresc să achiziționeze apartamente/case în cadrul unor proiecte imobiliare.

Reprezentăm clienții în fața instanțelor de judecată în cazul apariției litigiilor cu privire la proiectul imobiliar.

Totodată ne ocupăm de contestarea proceselor verbale emise de primării pentru pretinsele nerespectări ale  prevederilor autorizației de construire. Formulăm acțiuni de obligare a autorităților publice la emiterea autorizației de construire.